Aanbevelingen door leden

Nietessentieel starstarstarstarstar

dit is een zeer interessante club voor mensen die open staan om mensen met een contactstoornis beter te leren begrijpen!!!!


Aspergeman starstarstarstarstar

dit is een club voor alle vormen van autisme. of je het nu zelf heb of kinderen of een partner. je vind hier voor ieder infotrmatie en voor ieder wat wils. je hab informatie over lotgenoten contact maar ook over wat is de diagnose en wat betekent dat voor mij of mijn kinderen, partner. je vindt hier van alles op het punt van autisme. dus zoek op de site wat je nodig heb. als je het niet kan vinden zet het in algemeen als vraag en er komt vanzelf reactie van een van de leden. want we zijn allemaal op onze manier praktijk deskundige. dus dit is een fantastische club waar je alles kunt vinden. dus aanmelden die hap.


gingini starstarstarstar

Deze club is fijn voor mensen die willen praten over autisme en aanverwante stoornissen. Hier zijn altijd wel mensen die begrijpen wat je doormaakt. Samen sta je een stuk sterker en kom je nog eens op idee├źn. Ook is er een grote voorraad bestanden met gegevens. Heel handig om dit op een vaste plaats te kunnen vinden.


Angela1958 starstarstarstarstar

Als je kind, je partner of jijzelf ASS hebt, of denkt dat je het hebt, is dit een goede club om te komen kijken voor informatie en steun. Er zijn meerdere ervaringsdeskundigen die waarschijnlijk wel een antwoord hebben op je vragen. Kom langs zou ik zeggen!


petekind64 starstarstarstarstar

informative club, met goede onderwerpen, en nuttige informatie. Hier kan je je zelf zijn zonder vreemd gevonden te worden. Perfecte club. Ook voor niet autisten met interesse in autisme.